top of page

DOFTER

Nadew Of Sweden använder eteriska oljor som är 100 % rena & naturliga. Eteriska oljor är pressade från växternas bark, blommor, rötter, blad eller frön. Dessa oljor påvekar kroppen och sinnet på olika sätt då de kan vara avslappnande och lugnade, eller uppiggade och energigivande. De kan även hjälpa till vid koncentrationssvårigheter

Lavendel

Kom ner i varv med den härliga, naturliga, lugnande doften av lavendel. Lavendeldoften beskrivs ofta som aromatisk, lite örtig, blommig och friskt söt. Doften anses ha en lugnade effekt och används inom aromterapi för att motverka stress och spänning.

Spearmint

Spearmint har en mintig och lätt fruktig doft som är mjukare än pepparmynta. Spearmint har en fräsch och frisk doft, utmärkt för en uppfriskande sinnesstämning.

Eucalyptus

Den friska och fräscha smaken som eukalyptus ger har länge varit populärt. Eukalyptus har en friskt aromatisk, mintliknande doft. Eukalyptus doft är något som man inte ångrar, ihop med lite passande inredning kan du skapa ett härligt medelhavsklimat på balkongen, i vardagsrummet, badrummet, spaplatsen, terrassen eller uteplatsen, där du kan sitta och drömma dig bort.

Peppermint

Pepparmynta är en doft som man enkelt känner igen men det är så mycket mer än bara en nostalgisk och frisk doft. Doften sprider sig enkelt i rummet och skapar en stimulerande, fokuserad atmosfär för din vardag. Sprid doften genom att tända Nadews doftljus när du studerar eller arbetar för en frisk doft som främjar fokus, när du varvar ner efter ett all stress.

Citron

Citron har en stark, renande citrusdoft som både är upplyftande och uppfriskande. När du sprider doften i rummet skapas en upplyftande atmosfär och en känsla av fokus och motivation. Denna doft är perfekt i köket då den ger en känsla av renhet.

bottom of page