top of page

VANLIGA FRÅGOR

Fraktpolicy

Varje produkt tillverkas efter kundens beställning därför ligger leveranstiden Mellan 2-10 arbetsdagar. Vi strävar efter att du som kund ska få dina handgjorda produkter så fort som möjligt. 

Fraktkostnaden ligger på 89 kr.

Fri frakt vid köp över 1 000 kr. 

Retur- och bytespolicy

Nadew Of Sweden erbjuder alltid öppet köp i 30 dagar förutsatt att varan lämnas tillbaka i originalförpackning som också är oskadad. Doftljusen får inte ha används och hela förpackningen skall vara felfria. 

Vi erbjuder även full returrätt inom 14 dagar efter att kunden mottagit sina produkter om förpackningen är oöppnad. Om förpackningen eller varan inte är i välvårdat skick kan kunden debiterats för eventuell värdeminskning. 

Så fort vi har mottagit kundens önskemål om att använda ångerrätten och vi har fått tillbaka varan gör vi en återbetalning inom 14 arbetsdagar orderns belopp. 

kunden är själv ansvarig för att returnera

varan och att försändelsen kommer fram oskadat och i rätt tid. 

Kunden betalar fraktkostnaden vid utnyttjade av ångerrätt eller öppet köp. 

När du ska returnera en vara skall den skickas den till: 

Nadew Of Sweden 

Multrågatan 29 

16254 Vällingby  

Vid retur behöver vi ditt ordernummer, nam och adress. Det enklaste sättet är att kunden använder den packsedel du fick i leveransen då alla dessa uppgifter finns och skickar med den i returen. 

Observera att ej avhämtad försändelse INTE är likvärdig med retur eller ångrat köp. Du som kund är ansvarig för att hämta ut ett beställt paket för att undvika extra kostnader för outlöst försändelse. Vi rekommenderar att man returnerar enligt anvisningar ovan. 

Byten: 

Vi hanterar inte byten men du som kund kan självklart göra full retur på dina varor. Vill du som kund byta en vara mot en annan kan du självklart skicka tillbaka den som en retur och därefter göra en ombeställning.

Betalningsalternativ

Betala säkert hos oss. Du kan betala med kort eller med klarna. 

 

Kortbetalning-Visa, MasterCard, Maestro, Amex, JCB, Diners, Discover, Electron & China UnionPay 

Med Klarna kan du altingen betala direkt och pengarna dras 1-2 dagar efter att vi har behandlat din order. Eller få dina varor först och betala inom 30 dagar. 

Återförsäljare

Nadew Of Sweden Välkomnar nya återförsäljare som vill samarbeta med oss och representera våra handgjorda doftljus. Vi ser fram emot att få samarbeta med inredningsbutiker, blomsteraffärer, resturang & hotell, SPA-anläggningar, matbutiker och mycket mer.  Mejla gärna oss kunduppgifter till info@nadewofsweden.com så skickar vi en prislista för återförsäljare. Vi längtar efter att att få samarbeta tillsammans!

Reklamationer 

Om du som kund får en skadad vara när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss omgående, för att vi ska kunna ersätta dig på lämpligt sätt. Vi kan ersätta genom en likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Vid reklamation skall du inte som kund betala fraktkostnaden utan då står vi för det. 

Vid reklamation kontakta oss via mail info@nadewofsweden.com

bottom of page